Eveniment

Plin de șoferi băuți pe drumurile din Gorj

Alcoolemie de 2,14 mg/litru alcool pur în aerul expirat avea un bărbat de 55 de ani, din Novaci, când a fost oprit de polițiști pe un drum din localitate. 

În ultimele zile au fost prinși opt șoferi băuți la volan. Un bărbat din Slivilești a anunțat poliția cu privire la faptul că un consătean a dat cu tractorul peste bicicleta sa. “La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului utilajului agricol, în vârstă de 49 de ani, din comuna Slivileşti, a rezultat o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat”, transmite IPJ Gorj.

Sâmbătă, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu a identificat în trafic un bărbat de 48 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66, din direcția Bumbești Jiu spre Târgu Jiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,45 mg/l.

Băut s-a urcat la volan și un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care a condus un autoturism pe raza localității Preajba Mare, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un târgujian de 40 de ani circula pe Calea Severinului, având o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Alte cazuri au mai fost depistate la Novaci și Țicleni. Toți conducătorii auto au fost însoțiți la spital în vederea recoltării probelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcolemiei.

“În cauze s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului”, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,602

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: