Actualitate

Pîrvulescu (FNME): S-a creat psihoza asta că ne închidem ieri

Președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, spune că acțiunile împotriva Complexului Energetic Oltenia sunt dirijate. “S-au întâmplat atâtea chestiuni în ultimul an, încât tare îmi este teamă că toate sunt concertate și dirijate de cineva”, a spus Pîrvulescu la Tele3. 

Liderul sindical spune că nimeni nu poate să vină cu o soluție, fără să fie atacat de postaci pe paginile de socializare. “Există o dorință foarte mare (n.r. - a salariaților) de a părăsi barca prin diverse metode. Dacă spune cineva, cu argumente, să păstrăm locurile de muncă, sar 500 de postaci care spun că nu vrem binele salariaților, care oricum vor să plece”, susține Pîrvulescu.

Liderul sindical mai susține că principala menire a liderilor sindicali este să apere locurile de muncă. “S-a creat psihoza asta că ne închidem ieri, dar uitați că nu ne închidem nici azi, nu ne vom închide nici mâine. Va fi din ce în ce mai greu, trăind în psihoza asta a închiderii. Nu se închide de azi pe mâine. Pe chestia asta de psihoză, unii își fac mendrele”, a mai afirmat liderul FNME.

Legea prin care mai mult de jumătate din cei 11.200 de salariați ai Complexulu Energetic Oltenia se vor pensiona în doi ani ar putea face imposibilă funcționarea unor termocentrale. 

Vizualizări: 3,284

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: