Eveniment

Pieton rănit la Târgu Jiu

Un accident rutier a avut loc luni în municipiul Târgu Jiu, pe strada Mărgăritarului.

Potrivit poliției, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărgăritarului din Târgu Jiu, a părăsit partea carosabilă și a acroșat o femeie, în vârstă de 36 de ani, care se deplasa pe trotuar în calitate de pieton, după care a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,57 mg/litru alcool pur în aerul expirat și a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.  

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: