Eveniment

Pieton acroșat de un autoturism. Șoferul și-a văzut de drum

Un bărbat de 51 de ani din comuna Roșia de Amaradia a suferit leziuni după ce, luni, a fost lovit de o mașină în timp ce se deplasa pe drumul județean, pe raza localității Turburea. A fost acroșat cu oglinda laterală de un autoturism de culoare închisă, iar șoferul și-a continuat deplasarea, fără a opri la fața locului.

 

Pietonul a suferit leziuni în zona membrului inferior drept, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații suplimentare. Marți, polițiștii din localitate au fost sesizați legat de acest eveniment rutier și au reușit să dea de urma șoferului.

 

”Din verificarile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autorul evenimentului rutier este un bărbat de 57 de ani, din comuna Turburea. Acesta, în timp ce se deplasa pe D.J. 661 Turburea, din direcția orașului Târgu-Cărbunești către orașul Filiași, județul Dolj, l-ar fi acroșat pe bărbatul de 51 de ani, continuându-și deplasarea. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a transmis IPJ Gorj. 

 

În urma probatoriului administrat, față de conducătorul autoturismului s-a luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

 

Vizualizări: 3,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: