antiVirale

Petrecere mare la Turburea

Va fi petrecere cu 450 de pensionari la Turburea, de ”Ziua Vârstnicilor”. Primarul din localitate vrea să sacrifice un porc pentru pregătirea bucatelor tradiționale, care vor fi servite la masa festivă. Evenimentul se va desfășura la cantina primăriei.

”Și anul acesta, ca în fiecare an, o să organizăm ”Ziua Vârstnicilor” în cantina primăriei. O să așteptăm aproximativ 450 de persoane la eveniment, iar cei prezenți, ca în fiecare an vor primi din partea primăriei câte o șampanie și o ciocolată. Așa am făcut și în anii trecuți și continuăm tradiția. Și anul acesta voi sacrifica din gospodăria mea un porc pentru masa festivă. O să avem aperitiv, sarmale și friptură, prăjituri, suc, mai aduce de pe acasă vin și țuică. Am zis să ne gospodărim cum putem cu acești bani pentru că la primărie nu mai sunt fonduri ca să aruncăm banii aiurea”, a precizat primarul Ion Bârcă.

Evenimentul va avea loc pe 1 octombrie, iar atmosfera va fi întreținută de o formație de muzică populară din zonă.

Autoritățile locale din comuna Turburea au alocat în acest an pentru organizarea petrecerii pentru vârstnici aproximativ 20.000 de lei.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: