Social

Petrecere de ziua vârstnicilor: primarul aduce vinul și țuica

Locuitorii comunei Roșia de Amaradia, care au trecut de prima tinerețe, sunt așteptați să petreacă de ziua lor. Administrația locală anunță că pe 1 octombrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice se va organiza o mare petrecere în incinta sălii de festivități din localitate. 

 

Aproximativ 300 de vârstnici sunt așteptați la petrecere.

„A devenit deja o tradiție pentru noi să organizăm această petrecere. Oamenii în vârstă din localitatea Roșia de Amaradia merită să petreacă așa cum se cuvine de ziua lor și numărul impresionant de participanți, din fiecare an, denotă faptul că evenimentul este unul mult dorit. Vreau să le transmit celor care se gândesc să participe că la această petrecere vor avea parte de un meniu bogat, iar băutura vine din partea casei, adică din partea mea. Atmosfera va fi întreținută de o formație de muzică populară și un artist consacrat. În plus, copiii talentați din Roșia de Amaradia vor pregăti și ei un moment special pentru bunicii din localitate”, a afirmat Liviu Cotojman, primarul comunei Roșia de Amaradia. 

Petreceri cu ocazia Zilei Internaționale a Pensionarilor vor avea loc în mai multe localități din județul Gorj. În municipiul Târgu Jiu, de exemplu, se fac pregătiri pentru un eveniment care va reuni aproximativ 3000 de vârstnici.

 

Vizualizări: 1,258

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: