Eveniment

Percheziții în patru localități din Gorj

Polițiștii gorjeni au efectuat, în această dimineaţă, 12 percheziții domiciliare în orașul Târgu-Cărbunești și în localitățile Albeni, Prigoria și Dănești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt de produse petroliere din conducte.

“În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că bănuiții ar fi utilizat instalații artizanale, cu ajutorul cărora ar fi sustras produse petroliere din conductele de transport ce aparțin unei societăți comerciale din orașul Țicleni”, a transmis IPJ Gorj.

Au fost descoperiți și ridicați, în vederea continuării cercetărilor, peste 100.000 de litri de produs petrolier.

Șase persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Percheziţiile au avut loc sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbunești.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic, Serviciului Ruiter, Biroul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroului pentru Protecția Animalelor, Biroului Siguranța Școlară, Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu, Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești și Secției 8 Poliție Rurală Stoina - I.P.J. Gorj.

Vizualizări: 6,007

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: