Eveniment

Pe moped, fără permis

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, marți, în trafic, un tânăr de 20 de ani, din orașul Filiași, județul Dolj, în timp ce conducea un moped pe DJ 661 Florești, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană care nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au depistat, în trafic, un tânăr de 15 de ani, din comuna Bărbătești, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe drumurile publice, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Și în acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu deține permis de conducere, pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: