Politică

Pe Iulian Popescu nu-l mai interesează Prefectura Gorj. Dovada!

Iulian Popescu, prefectul județului Gorj, pare mai interesat de imaginea personală, decât de instituția pe care ar trebui să o conducă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu este plimbat de șeful său de partid, senatorul de Turceni Ion Iordache, pe la toate bâlciurile și chermezele ce sunt organizate în această perioadă prin județ.

Deplasarea se face însă fără girofar, după ce Iulică a comis o gafă în primele zile de la instalarea în funcție, iar șoferul său a rămas fără permis. Dacă îți arunci privirea pe site-ul instituției, realizezi că Iulian Popescu nu și-a mai îndeplinit calitatea de prefect de la sfârșitul lunii mai. Cel puțin acest lucru reiese din agenda publică a prefectului județului Gorj.

La ultima misiune care apare în agenda respectivă, Iulică se lăudă cu o întrevedere cu cei de la Casa Națională de Pensii. Motivul era reprezentat de deblocarea Legii 197.

Iulică, legea nu ai deblocat-o, activitate la Prefectură nu se mai vede din 29 mai, hai la treabă mai cu talent și tu, că te schimbă Ion și pe tine!

 

Vizualizări: 1,969

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: