Politică

Pe Iulian Bulai iar îl mănâncă-n dos

Devenit celebru după ce a scuipat creștinismul la cel mai ordinar mod, spunând despre Isus că a fost: "Un copil. Sărac şi provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinereţe şi o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinţii lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat şi un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinţii să fi fost căsătoriţi, doar logodiţi. Naşterea lui arată extradordinarul dar şi limitele societăţii în care a apărut”, Iulian Bulai se vrea promotorul marilor realizări visate, dar nerealizate.

Acesta a avut o postare pe Facebook unde își lăuda colegii de la USR că România a obținut cea mai mare sumă de bani de la UE destinați construcției de autostrăzi. 

Evident că discutăm despre... blana ursului Arthur, fiindcă programul la care făcea el referire, PNRR, nici măcar nu este aprobat. Să nu mai punem în discuție faptul că a fost respins o dată de Comisia Europeană. 

Despre ce efect a avut tentativa lui de promovare, aflăm din comentariile adresate pe pagina sa la respectiva postare.

Un prim comentariu taxează greșelile gramaticale ale politicianului: "1. În primul rând, învață puțină gramatică (știu, ca statuie era cam greu să înveți gramatica).. planul de reconstrucție "A ROMÂNIEI", nu "AL ROMÂNIEI" ... Și te mai lauzi că ești Președintele Comisiei DE CULTURĂ de la Parlament...

2. Planul nu e aprobat

3. Chiar dacă se aprobă, până faceți voi studii de fezabilitate, licitații, semnare de contract, avize, etc, trece 2026 și România va trebui să dea banii înapoi (mă rog, firmele voastre care au făcut "consultanță", "studii, s.a.m.d. își vor fi primit banii și nu vor da nimic înapoi, dar asta nu contează, voi cu buzunarul plin, țara cu extra 6 miliarde datorii).

4. La cum îi lauzi, bănuiesc că ai și icoane cu ei prin casă. De ce nu le vinzi? Sunt curios cu cât s-ar vinde o icoană cu Sf. Drulă, Făcătorul de Linii pe Hartă și Sf Ghinea, Aducătorul de Bani Virtuali!".

Un alt comentator nu s-a abținut până nu a făcut referire la preocupările useriștilor de a susține comunitatea gay și dreptul bărbaților de a rămâne gravizi. "Bani s-au tot alocat, studii de pre și fezabilitate s-au făcut căcălău, autostrăzi canci! Domnule Bulai, sunt un adversar neîmpăcat al PNL și USR, dar dacă vă țineți de cuvânt și faceți autostrăzi, jur pe bunul Dumnezeu că, în 2024 , votez la toate alegerile, candidații și listele USR , chiar dacă vor fi numai bărbați gravizi!", a scris acesta.

Cam toată lumea a făcut referire la faptul că useriștii papă banii pe consultanță și rămânem cu autostrăzile pe hârtie. "O să ajungă fix pentru patruzeci de studii de fezabilitate, 40 de kilometri de autostradă, mai multe scandaluri în presă și fix 15 căsoaie de neam prost la Monaco", a scris un internaut.

"Sunteți niște fătălai, că nu sunteți nici femei și nici bărbați, care mințiți cu nerusinare de când ați intrat la guvernare", a scris altcineva.

Pagina celebrului președinte al comisiei de cultură, Iulian Bulai, este publică. Dacă doriți câteva momente de relaxare, lecturați miile de comentarii, unde cititorii îi dau efectiv cu postarea în cap. 

Ca o paranteză, Iulian Bulai se lăuda că la 17 ani făcea bani împletind baloane. Dată fiind experiența, ideal ar fi să se lase de cultură și să se apuce de împletit prezervative seconda - mano. Devine util și se pliază pe profilul său psihologic, zic!

Vizualizări: 2,962

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: