Eveniment

Paznicul agresor sexual, trimis în judecată

Gorjeanul de 46 de ani care a agresat sexual o minoră aflată într-un centru al Protecției Copilului a fost trimis în judecată. Procesul urmează să înceapă la Judecătoria Târgu Jiu.

“S-a reţinut prin actul de sesizare, în esenţă, că la data de 03.01.2024, în baza adresei nr. 3/03.01.2024 a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, organele de cercetare penală din cadrul Poliției Mun. Tg-Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de viol constând în aceea că în data de 30.12.2023, inculpatul, în vârstă de 46 ani, agent de securitate în cadrul societății TMG Guard, care executa serviciul de pază în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Tg-Jiu, a penetrat cu degetul vaginul persoanei vătămate ##, în vârstă de 16 ani, beneficiară a centrului, persoană încadrată în grad de handicap mediu și diagnosticată cu retard mintal ușor, totodată atingând-o în zona sânilor, iar în data de 01.01.2024, acesta a purtat un dialog cu persoana vătămată ##, folosind un limbaj cu conotații sexuale prin care recunoaște actul sexual săvârșit anterior”, se arată în documentul de la instanță.

Fata nu s-a opus, fiind cel mai probabil speriată. “Activitatea sexuală a durat aproximativ 1-2 minute, iar la plecare, inculpatul i-a cerut persoanei vătămate să nu spună nimănui ceea ce i s-a întâmplat, acesta profitând de poziția pe care o are, reprezentând o figură de autoritate, fiind responsabil cu păzirea locației și verificarea persoanelor care intră și ies din locație. Atitudinea inculpatului de a purta conversații cu persoana vătămată pe temă sexuală și cuvintele vulgare folosite denotă o intenție a acestuia în ceea ce privește activitatea sexuală a persoanei vătămate și intenția de a afla cât mai multe despre cunoștințele acesteia în ceea ce privește viața sexuală”, mai arată sursa citată.

Până la urmă, fata care avea 16 ani l-a înregistrat în timp ce bărbatul povestea ce i-a făcut și astfel a reușit să oprească un agresor sexual.

 

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: