Ultima oră

Patronul CFR Cluj, în comă indusă

Nelu Varga, patronul echipei CFR Cluj, campioana României la fotbal, suferă de mari probleme de sănătate, fiind internat de urgență la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca.

După primele informații, oferite de foaiatransilvania.ro, se pare că finanțatorul echipei antrenate de Dan Petrescu ar fi suferit un atac cerebral.

Sursa citată menționează faptul că patronul CFR-ului avea dificultăți de vorbire și nu-și putea menține echilibrul, motiv pentru care medicii ar fi luat decizia de a-l introduce în comă indusă.

„I s-a făcut tromboliză. A ajuns foarte repede la spital, în timp util, și medicii au reușit să îi facă tromboliză. Am înțeles că este un tratament de ultimă generație. El a ajuns la spital și nu mai putea vorbi și avea mici probleme de echilibru. El este acum sub supravegherea medicilor”, a spus un apropiat al lui Nelu Varga, potrivit sursei citate.

actualizare: CFR Cluj susține că finanțatorul clubului Ioan Varga este într-o stare stabilă și păstrează legătura cu acesta. Potrivit clubului, Varga le-a transmit jucătorilor că le ține pumnii în meciul cu Rapid București din această seară.

 
„Ca urmare a ultimelor informații răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele: suntem extrem de dezamăgiți de felul în care se răspândesc informațiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm și ne-a transmis că este alături de noi și ne ține pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoșire grabnică și îl așteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, au precizat reprezentanții CFR Cluj.

 

 

 

Vizualizări: 2,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: