Social

Parcări noi la Rovinari. Bariere la intrare!

Două parcări noi au fost amenajate la Rovinari, în județul Gorj. Asta înseamnă un plus de 60 de locuri de parcare la blocurile de pe strada Florilor.

Cele două parcări sunt dotate cu bariere, astfel că vor fi evitate situațiile în care acestea vor fi ocupate în mod abuziv de către alte persoane decât cele cărora le vor fi repartizate.

“Aceste parcări vor deservi deopotrivă celor două blocuri, dar și AJOFM Rovinari, ANAF – Serviciul Fiscal orășenesc Rovinari și Primăriei Rovinari, instituții cărora le vor fi repartizate câteva locuri de parcare.

Noile parcări vor rezolva într-o oarecare măsură problema locurilor de parcare din zonă, mai ales că, de curând, oprirea autoturismelor pe strada Păcii a fost interzisă”, a spus primarul Robert Filip.

Parcările au fost trasate, s-au montat coșuri de gunoi și diverse obiecte de mobilier stradal, fiind totodată iluminate cu corpuri de iluminat economice.

Cele două parcări au fost realizate cu bani de la bugetul local. Încă o parcare va fi realizată în zona intersecției străzilor Jiului cu Muncii.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: