Social

Concurs pentru un post de inspector debutant la Poliția Locală Târgu Jiu 

Primăria Târgu Jiu organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, la Poliția Locală Târgu Jiu. Este o funcție publică, disponibilă pentru Compartimentul monitorizare sisteme de supraveghere și organizare internă. 

Candidații la acest post trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, Fiind un post destinat debutanților, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice nu se cere. 

Proba scrisă a fost programată pentru data de 17 august și va fi susținută de candidați la sediul primăriei Târgu Jiu. Interviul va fi susținut de aceștia într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise. Data limită de depunere a dosarelor de participare la concurs este 1 august.

Printre atribuțiile pe care le va avea persoana care va câștiga concursul este și cea privind monitorizarea centralizată a proceselor verbale de contravenție emise de personalul Poliției Locale Târgu Jiu, pentru fapte săvârșite cu încălcarea legislației în vigoare, urmărind și înregistrând toate etapele pe care le parcurg acestea până la recuperarea sumelor bănești la bugetul local. 

Vizualizări: 1,705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: