Social

Oportunitate pentru studenții UCB 

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu și Autoliv Rovinari „își vor da” mâna în sprijinul tinierilor din județul Gorj. Instituția de învățământ superior și firma din orașul Rovinari vor consolida și dezvolta relațiile de colaborare printr-un parteneriat cu mai multe obiective.

 

Toate aspectele acestei noi colaborări au fost discutate în cadrul unei ședințe de lucru cu reprezentanții UCB și Autoliv Rovinari la aceeași masă. Aceștia au transmis, prin intermediul unui comunicat care sunt obiective principale ale colaborării.

„Pregătirea personalului în domeniile de activitate ale Autoliv; Autoliv Camp – program de încadrare a studenților pe posturile disponibile în fabrica de la Rovinari ca juniori; Ziua Porților Deschise pentru studenți (două sesiuni în fabrica de la Rovinari); Campanie informare studenți; Participarea Autoliv la evenimentele organizate de UCB, Promovarea reciprocă a celor două organizații”, se arată într-un comunicat transmis de UCB Târgu Jiu. 

 

În același timp, la întâlnirea care a avut loc la sediul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu s-a discutat extinderea colaborării cu Autoliv pe următoarele direcții: Posibilitatea organizării de programe de studiu de învățământ dual; Abordarea unor teme de cercetare de interes comun; Transferul de know-how și Implementarea unor proiecte educaționale și de cercetare comune.

Vizualizări: 950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: