Social

Oportunitate de afacere la Polovragi. Ce intenții au autorităților locale! 

Primăria comunei gorjene Polovragi va organiza o licitație publică pentru închirierea unui teren în suprafață de 743mp. Este situat intravilan, pe strada Drumul lui Zalmoxis din satul Polovragi, și ține de domeniul privat al comunei.

Acesta poate fi utilizat doar pentru desfășurarea de activități de închiriere biciclete și ATV-uri. Polovragi fiind o zonă turistică, o astfel de afacere ar putea fi una rentabilă pentru investitorul care va câștiga licitația. 

Terenul care face obiectul închirierii este situat în zona de protecție a monumentelor istorice, respectiv în apropierea Mănăstirii Polovragi, dar și în situl Natura 2000-Nordul Gorjului de Est. 

Printr-o hotărâre de Consiliu Local din luna februarie, autoritățile au stabilit un preț de pornire al chiriei, la licitație, de 0.2 euro/mp/lună. Terenul va fi închiriat pe o perioadă de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire, prin act adițional, pe o durată de maximum 5 ani. 

Data limită de depunere a ofertelor de către cei interesați este 19 octombrie, ora 14.00, la sediul primăriei. Ședința publică de deschidere a ofertelor va avea loc în data de 24 octombrie. 

Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: