Social

Operațiune de căutare a unei persoane dispărute lângă Târgu Jiu

Autoritățile derulează la această oră o amplă operațiune de căutare a unei persoane dispărute, în zona dealurilor din Nordul municipiului Târgu Jiu. 

Salvamontiștii gorjeni anunță că folosesc în premieră programul de căutare automată, cu drone, iar datele sunt transmise la Centrul național de analiză date Salvamont - Vodafone. 

“Salvamontiștii au ridicat trei drone în aer, cu două se face căutare vizuală, inclusiv termală și cu o dronă se face mapare și captare de fotograme care se analizează în centru. Căutarea este atipică, întrucât persoana căutată are probleme psihice și se ascunde de familie, de echipele de căutare și șansele de a fi observată vizual din aer sunt mici”, a transmis Salvamont Gorj. 

Un alt salvamontist efectuează o căutare cu o motocicleta de teren, iar în zonă participă la căutări forțe terestre sub coordonarea poliției.

Comunicatul IPJ Gorj: La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești-Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că numitul CURELEA ALIN AURELIAN, de 42 de ani, din comuna Turcinești, ar fi plecat voluntar de la domiciliu, în zona împădurită din punctul Ivănişi, satul Rugi şi nu a mai revenit la locuință.     

Semnalmente: înălţime 1.80 m, greutate aproximativă 90 kg, faţă ovală, ochi caprui, păr saten scurt.

La data plecării, persoana era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip blue jeans, rolling de culoare roşie, iar în picioare purta o pereche de pantofi cu pătrăţele pe talpă.

În cazul în care cunoașteți informații de interes operativ, care sa poată duce la identificarea persoanei în cauză, vă rugăm sa apelați numărul de urgență 112 sau să vă deplasați la cea mai apropiată unitate de poliție.

actualizare: Bărbatul s-a întors singur acasă în cursul serii.

Vizualizări: 2,352

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: