Social

Oltenii domină în echipa etapei din Liga 1

Campionatul Ligii 1 a intrat în pauza de iarnă, iar Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat echipa ultimei etape din acest an. Oltenii de la FCU Craiova și Universitatea sunt majoritari și domină echipa etapei a 21-a. 

FCU Craiova are doi reprezentanţi în cel mai bun unsprezece al etapei a 21-a, ultima jucată în acest an. Oltenii au înregistrat doar un egal la Ploieşti, scor 1-1 cu Petrolul, dar chiar și așa au doi jucători în 11-le etapei. Victoria Universităţii Craiova, 3-0 cu Chindia Târgovişte, a adus nu mai puţin de trei jucători în echipa etapei: Hanca, Creţu şi Markovic, oltenii dominând etapa cu cinci reprezentanți.

Juan Bauza (FCU Craiova / 26 de ani): A participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de elevii lui Nicolo Napoli. A înscris pentru întâia oară în acest sezon, în care mai are şi trei assist-uri.

Jérémy Huyghebaert (FCU Craiova / 33 de ani):  A făcut excelent ambele faze de joc. Şi-a trecut în cont o pasă decisivă.

Alexandru Crețu (Universitatea Craiova / 30 de ani):  A încheiat un an foarte bun în tricoul Universităţii cu un gol şi o pasă decisivă.

Sergiu Hanca (Universitatea Craiova / 30 de ani): Revenit printre titulari, a oferit o pasă decisivă. A fost fundaşul dreapta cu cel mai bun index Instat (255).

Jovan Markovic (Universitatea Craiova / 21 de ani): A marcat un gol frumos, cu o execuţie prin care şi-a pus în valoare calităţile deosebite!

Vizualizări: 627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: