Ultima oră

Oltenii dau asigurări că Nicolo Napoli nu pleacă

Chiar dacă sunt unele probleme la echipă după ratarea play-off-ului și situația e tensionată, oltenii de la FCU Craiova dau asigurări că antrenorul Nicolo Napoli nu va pleca de la echipă.

Zvonurile referitoare la o eventuală despărțire a celor de la FCU Craiova de antrenorul Nicolo Napoli sunt infirmate oficial de conducerea clubului. 

După ce Craiova a pierdut calificarea în play-off, în urma înfrângerii cu 4-0 suferită în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe au apărut speculații potrivit cărora italianul ar urma să fie dat afară de patron și că ar urma să fie adus Nicolae Dică. 

Președintele Marcel Pușcaș a ținut să lămurească acest subiect prin intermediul unei postări de pe rețelele de socializare. „Ambii au contracte până la finalul sezonului. Napoli are ca obiectiv câștigarea play-out-ului și o bună evoluție în Cupa României, iar Dică abia ce s-a înhămat la salvarea de la retrogradare a Mioveniului.  Și dacă ar dori Mititelu să-l angajeze pe Dică n-ar putea. Nu permite regulamentul. Deocamdată, sursele oficiale la FCU Craiova  sunt patronii Mititelu și cu subsemnatul. Orice altă părere înseamnă doar speculații și deci, cancan”, a scris Marcel Pușcaș despre situația antrenorului italian Nicolo Napoli.

În ultimul timp au apărut numeroase critici la adresa italianului Nicolo Napoli care nu s-ar ridica la nivelul lotului celor de la FC U Craiova și mai ales pentru că nu poate comunica cu jucătorii pentru că nu cunoaște nici limba română bine dar nici engleză.

Vizualizări: 397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: