Eveniment

O șoferiță de 85 de ani a leșinat la volan

O şoferiţă de 85 de ani, care s-a rătăcit într-o pădure şi a leşinat din cauza caniculei, a fost salvată, sâmbătă, de către echipele de căutare formate după ce autoturismul femeii a fost găsit pe DN 2, în zona pădurii Sineşti.

Conform datelor comunicate duminică de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa, poliţiştii din Coşereni au fost sesizaţi, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe DN 2, în zona pădurii Sineşti, un autoturism este parcat necorespunzător. Autovehiculul era staţionat pe avarii, neasigurat, avea cheile în contact, iar telefonul mobil al şoferului şi alte bunuri se aflau în interior.

După efectuarea verificărilor, s-a stabilit că maşina aparţine unei femei în vârstă de 85 de ani, din municipiul Piatra Neamţ.

În aceste condiţii, la faţa locului s-au deplasat în sprijin mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi pompieri, care au căutat-o pe femeie în pădurea din apropiere. Ea a fost găsită căzută în pădure, după aproximativ o oră de căutări.

Femeia a fost preluată de o ambulanţă şi transportată în siguranţă la spitalul din Urziceni. Ea le-a declarat poliţiştilor că a oprit autoturismul pe marginea drumului pentru a lua puţin aer, s-a îndepărtat de acesta şi s-a rătăcit, iar din cauza temperaturilor ridicate şi-a pierdut cunoştinţa.

Vizualizări: 2,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: