Eveniment

O șoferiță beată și drogată a lovit șase mașini

O femeie care s-a urcat la volan beată și drogată a lovit și avariat şase autoturisme parcate pe o stradă din Slatina. 

Incidentul a avut loc, miercuri, 23 august, în Slatina și nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale. Tânăra a ieșit pozitivă atât la etilotest, cât și la drugtest iar oamenii legii au depistat 3 substanțe sub influența cărora șoferița se afla.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe strada Unirii din Slatina, a avut loc un eveniment rutier.

Oamenii legii au stabilit că o tânără de 26 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, din aceeași localitate, din cauze care urmează să fie stabilite, a avariat şase autoturisme parcate.

În urma evenimentului rutier nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât tânăra prezenta un comportament suspect, aceasta a fost testată atât cu aparatul etilotest. Acesta a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost testată și cu aparatul drugtest. Au fost identificate trei substanțe psihoactive, respectiv T1C MDMA; T2C MTD și T3C KET“, a informat IPJ Olt.

Tânăra a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism.

Pe numele acesteia, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a altor substanțe.

Vizualizări: 930

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: