Social

O comună din Gorj rămâne fără alimentare cu gaze naturale

 OMV Petrom anunță lucrări în sistemul de producție propriu în localitatea Bustuchin, din județul Gorj, care afectează Stația de Reglare Măsurare SRM1. Compania Distrigaz Sud Rețele este nevoită să oprească furnizarea gazelor naturale ce alimentează această localitate, cu excepția Văii Pojarului care este alimentată de la SRM2.

„Pentru realizarea acestei lucrări, în perioada 18 – 24 august 2021, este necesară sistarea gazului natural pentru consumatori casnici și non-casnici aflați pe raza localității Bustuchin. Furnizarea gazului natural se va relua în data de 24 august 2021, în intervalul 8:00 – 16:00“, a transmis Distrigaz Sud Rețele. 

 

Informarea tuturor consumatorilor afectați va fi realizată de către Distrigaz Sud Rețele prin afișarea anunțului la limita de proprietate a fiecărui consumator, cât și anunțuri în media.

 

«Întrucât Distrigaz Sud Rețele are în vedere siguranța cetățenilor, precum și impactul social și economic pe care această sistare a gazului îl va avea asupra cetățenilor și operatorilor economici, vă asigurăm că tratăm cu o atenție deosebită și cu responsabilitate acesta lucrare. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere», a mai transmis sursa citată.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: