Actualitate

Numeroase schimbări în conducerea universității din Târgu Jiu 

O serie de numiri în funcții de conducere la Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu au avut loc în ultima perioadă, aceste schimbări fiind validate prin hotărâre a Senatului universitar. 

Gabriela Bușan a fost numită în funcția de prodecan la Facultatea de Științe Economice, iar  Iulian Pînișoară în cea de prodecan la Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică. Numirile celor doi au avut loc în baza propunerilor înaintate de decanii facultăților. 

Senatul universitar a aprobat în ședința din 23 februarie încetarea exercitării funcției de director interimar al Departamentului pentru Asigurarea Calității de către Liviu Marius Cîrțînă. În cadrul aceleiași ședințe, acesta a fost numit în funcția de director interimar al Departamentului pentru Relații Internaționale și Programe Comunitare.

Având în vedere această mutare, Adina Milena Tătar a fost numită în funcția de director interimar al Departamentului pentru Asigurarea Calității. De asemenea, Roxana Gabriela Popa a fost numită în funcția de director interimar al Departamentului de Marketing Educațional și Promovare Instituțională.

Totodată, cu aprobarea senatorilor UCB, Diana Mihaela Țîrcă a fost numită în funcția de director interimar al Departamentului Cercetare, Dezvoltare și Management Proiecte, iar Flavius Cristian Mărcău în funcția de director interimar al Editurii Academica Brâncuși.

 

Vizualizări: 4,061

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: