Actualitate

Nu mai suportă gropile din drum. Reacția CJ Gorj!

Consiliul Județean Gorj a reacționat vineri, după ce în presă a fost anunțat un protest pe drumul județean 662 care străbate localitățile Brănești, Aninoasa și Săulești.

Consiliul Județean Gorj susține că a realizat procedura pentru a depune spre finanțare proiectul “Modernizare infrastructură rutieră de interes județean pe DJ 662, cu originea în DN 66, ce străbate localitățile Capu Dealului-Gilort-Pârâu-Groșerea-Aninoasa-Bibești-Andreești-Vladimir-Totea-Totea de Hurezani-Hurezani, până în DN 6B, județul Gorj”.

Mai mult, acest drum a fost stabilit ca „prioritate nr. 1 la nivelul Județului Gorj“, având, totodată, avizul reprezentanților Comisiei Europene.

Finanțarea va fi realizată prin Programul Regional SV Oltenia 2021–2027.

Ionuț Ilina, organizatorul protestului, a spus că  este groaznic ce se întâmplă cu acest drum, care străbate șapte sau opt localități: “Oamenii și-au rupt mașinile. Eu nu am mai pornit mașina de 4-5 luni, pentru că nu mai circul, deși fac naveta zilnic la serviciu, într-o localitate din județul Dolj. Mergeam de câteva ori pe lună la service să înlocuiesc piesele. Nu puteam să fac față cu banii. În această situație sunt toți oamenii care locuiesc în această zonă”.

Pentru că până la aprobarea proiectului mai este, Consiliul Județean Gorj mai anunță că, imediat ce vremea va permite, din buget propriu, va demara lucrări de reparare a drumului județean 662, respectiv plombări cu mixtură asfaltică a suprafețelor degradate.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: