Eveniment

Nu avea permis și a fugit de poliție cu mașina

Un conflict care a avut loc chiar în fața unei unități de cazare din Zona Turistică Montană Rânca a ajuns în atenția poliției din cauza unei amenințări cu arma, agresorul fiind arestat pentru că nu avea permis și circula în stare de ebrietate. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au fost sesizați cu privire la un incident și amenințare cu arma prin apelul unic de urgență 112. Pentru că agresorii au plecat cu mașina, jandarmii din cadrul IJJ Gorj și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Novaci au pornit în urmărirea autoturismului în care se aflau persoanele implicate în conflict, mașina a fost identificată pe DN 67 C Rânca.

„În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, a scos dintr-un autoturism un obiect cu care a amenințat mai multe persoane aflate în fața unității de cazare. Ulterior, din autoturism a coborât un alt bărbat de 27 de ani, din comuna Sinești, județul Vâlcea, care a scos un pistol (tip airsoft) nesupus autorizării. De asemenea, s-a concluzionat faptul că bărbatul de 34 de ani a condus un autoturism pe raza Zonei Turistice Montane Rânca, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, pe parcursul intervenției, bărbatul a adresat polițiștilor, amenințări cu moartea”, au precizat oamenii legii.

În acest caz s-a dispus măsura reținerii față de bărbatul de 34 de ani, din comuna Grădiștea, județul Vâlcea, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 1,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: