La modă

Nu ai făcut sport până acum? Iată cum să începi

Unii sunt dependenți de sport, alții ar vrea să facă mișcare, dar nu le vine să se urnească. Iată câteva moduri prin care să înveţi să agreezi sportul.

O greşeală comună pe care începătorii în sport o fac este să tragă foarte tare la început. Este recomandat să începi treptat, cu câteva minute pe zi, altfel s-ar putea să renunți foarte repede. 15 minute de sport pe zi înseamnă mai mult decât nimic şi e foarte probabil să se transforme în mult mai multe.

Este bine să încerci mai multe metode de a face mișcare. Unora le place să alerge, altora le place dansul sau mersul pe role. Este important să faci sport, dar este la fel de important să alegi ceva ce îți place.

Totul ţine în a nu renunţa şi a fi perseverent. Nu-ţi spune din prima că este imposibil, e demoralizant şi neproductiv. Ar fi bine, dacă programul vă permite, să vă stabiliți un program de făcut sport.

Uamenii care reuşesc într-un anumit domeniu nu sunt oameni care au excelat din prima, ci oameni care au învăţat din greşeli şi din provocări, aceia care s-au ambiţionat. Sportul poate fi un test bun al rezistenţei tale.

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: