Actualitate

Noul director de la TRANSLOC și-a început activitatea în teren

Constantin Ușurelu, noul director al Societății TRANSLOC, și-a început activitatea la primele ore ale dimineții, în teren, alături de primarul Marcel Romanescu.

Cei doi s-au întâlnit cu angajații societății de transport în comun, fapt anunțat de primar pe pagina sa de socializare: "Începem săptămâna la TRANSLOC, societatea de transport în comun de la Târgu Jiu, alături de noul director general al acesteia, Alin Constantin Ușurelu. 
Domnul director își trasează obiectivele în această perioadă și va prelua din mers o bază materială în curs de modernizare. Vă reamintesc că Societatea TRANSLOC este beneficiara a trei proiecte mari, cu finanțare europeană în valoare totala de 45 de milioane de euro (12 milioane pentru achiziționarea a 20 de troleibuze, 24 de milioane pentru achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice și modernizarea întregii infrastructuri de transport în comun și 9 milioane de euro pentru INFOTRAFIC - un proiect care va fluidiza traficul în oraș și va continua procesul de modernizare a transportului în municipiu)."

Vizualizări: 1,344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: