Actualitate

Nouă oferte pentru drumul Târgu Jiu – Țicleni

În scurt timp, vor începe lucrările de asfaltare pe drumul ce leagă municipiul Târgu Jiu de orașul Țicleni. Modernizarea se face cu bani europeni. Consiliul Județean Gorj anunță că analizează ofertele și, în curând, va fi dat ordinul de începere a lucrărilor. 

 

Au fost depuse doar pentru acest tronson nouă oferte. Acesta nu va fi singurul drum județean care va intra în reabilitare în această vară. “Avem cele două licitații pentru Brănești – Hurezani, avem contractele de finanțare. O să semnăm pentru Târgu Jiu – Țicleni la ADR Oltenia. La fel, avem licitația. Imediat după ce colegii mei termină analiza tehnică și financiară a licitației, pentru că pentru Târgu Jiu – Țicleni, avem nouă oferte ori patru ofertanți, 36 de ofertanți care trebuie verificați. Pentru Brănești – Hurezani, avem șase oferte ori patru ofertanți pe fiecare ofertă, 24. Imediat dăm ordin de începere”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.

De asemenea, peste 50 de kilometri de drumuri județene vor fi modernizate cu bani prin Programul de Investiții Anghel Saligny. 

Pe lista investițiilor este și finalizarea asfaltării în Cheile Sohodolului. Consiliul Județean va mai aloca noi fonduri luna viitoare.

Vizualizări: 578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: