Social

Nouă licitație pentru blocul abandonat în bălării

Agenția Națională pentru Locuințe a scos din nou la licitație finalizarea unui bloc din Bumbești Jiu, abandonat în bălării de fostul constructor.

Contractul are o valoare de 5,5 milioane de lei și vizează continuarea lucrărilor de construcții-montaj aferente obiectivului de investiție „Locuințe pentru tineri, destinate închirierii, județul Gorj, orașul Bumbești Jiu, str. Narciselor”.

Licitația este programată pe 26 octombrie. „Contractul are ca scop efectuarea expertizei tehnice și continuarea lucrărilor de construcții-montaj, inclusiv întocmire certificat energetic, întocmire, verificare și avizare dosare instalații energie electrică și întocmire, verificare și avizare dosare instalații gaze naturale”, arată ANL, fiind vorba de un bloc cu parter și trei etaje, care va avea 20 de locuințe.

La licitația din august nu a fost nicio firmă interesată. Blocul început în 2019 ar fi trebuit finalizat un an mai târziu, dar fostul constructor a abandonat lucrarea după câteva luni, fără explicații. Dacă lucrarea era făcută la timp, costa trei milioane de lei.

 

Vizualizări: 1,035

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: