Social

Nou termen pentru inaugurarea bazinului de înot 

Bazinul acoperit de înot, construit de Compania Națională de Investiții la  Târgu Jiu, nu se va mai inaugura în această lună, așa cum se preconiza la finalul anului trecut.

Reprezentanții Primăriei anunțau la finalul anului trecut că bazinul de înot se va inaugura în lunile ianuarie sau februarie dar anumite competiții au modificat programul sportivei Denisa Tâlvescu, cea care va inaugura acest bazin, și au dus la o nouă amânare. Din acest motiv a fost înaintat un nou termen pentru eveniment,, luna martie, când bazinul ar urma să fie inaugurat și deschis publicului. 

Primarul Marcel Romanescu a propus ca bazinul de înot acoperit de la Târgu Jiu să poarte numele campioanei la canotaj Denisa Tâlvescu. „Mă interesează ca la inaugurare să fie prezentă Denisa Tâlvescu. Din punctul meu de vedere este reprezentativă pentru sportul pe apă, pentru întreaga Românie nu numai pentru județul Gorj. Iar bazinul de înot îi va purta numele”, a spus edilul care va propune în Consiliul Local numele marii campioane la canotaj pentru bazinul de înot.

Regulamentul de funcționare al bazinului permite și accesul adulților, dar numai după anumite ore. Prioritate au copiii și elevii, aceștia având o mare parte din programul rezervat, dar și accesul gratuit. 

Vizualizări: 2,378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: