Actualitate

Nou Consiliu de Administrație la Aparegio

Societatea Aparegio Gorj SA are un nou Consiliu de Administrație. Acționarii operatorului regional de apă și canal au aprobat noi membri, asta după ce mandatele foștilor administratori au expirat în a doua parte a lunii februarie. 

Consiliul de Administrație este unul provizoriu, mandatele administratorilor fiind pe o perioadă de maximum 4 luni, conform deciziei Adunării Generale a Acționarilor, propunerile fiind înaintate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ”ADIA” Gorj. 

Noul Consiliu de Administrație al Aparegio este format din: Lucica Argintaru, Alexandru Căruntu, Liviu Cîlniceanu, Traian Pătrășcoiu, Simona Rîiosu, Alin Șuiu și Marius Ușurelu. 

Din vechiul Consiliu de Administrație făceau parte Radu Angheloiu, Traian Pătrășcoiu, Simona Rîiosu, Tiberiu Trotea, Victor Lumezeanu, Eugen Corcoață și Mădălina Negrescu. 

Noii administratori beneficiază de o remunerație sub formă de indemnizație fixă egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câștigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfășurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de Aparegio. 

Acționarii societății l-au numit pe Liviu Cîlniceanu în funcția de președinte al Consiliului de Administrație. 

Vizualizări: 2,595

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: