Social

Noi angajări la primării

Primăriile Stănești, Peștișani și Săcelu din județul Gorj au scos posturi la concurs în ultima perioadă.

Primăria comunei Stănești a declanșat procedura de concurs pentru ocuparea unui post vacant de consilier superior, în cadrul Compartimentului Impozite și Taxe Locale. Pentru ocuparea acestui post, candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice, precum și să aibă o vechime de minim 7 ani în specialitatea studiilor.

Dosarele de concurs se pot depune la sediul instituției până la data de 6 noiembrie 2023. Proba scrisă a examenului urează să aibă loc în ziua de 17 noiembrie, la sediul administrației locale. 

Primăria comunei Peştişani organizează un concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei de consilier juridic superior, în cadrul Compartimentului juridic, resurse umane, stare civilă.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, studiile de specialitate: domeniul ştiinţe juridice, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice. Vechimea minimă în specialitatea studiilor este de şapte ani.

Dosarele se depun până la data de 6 noiembrie 2023. Proba scrisă va avea loc pe data de 20 noiembrie, ora 09:00. Data şi ora probei interviu vor fi comunicate ulterior.

Primăria Săcelu angajează consilier debutant la compartimentul agricol, aici proba scrisă fiind programată pe 20 noiembrie.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: