Actualitate

Neverosimil! CE Oltenia și-a propus să crească producția de cărbune cu 54,5%

Salariații Complexului Energetic Oltenia vor câștiga de luna viitoare cu 400 de lei mai mult, ca urmare a semnării actului adițional la Contractul Colectiv de Muncă.

Interesant este cum justifică societatea această creștere, în condițiile în care a avut anul trecut pierdere de 200 de milioane de euro, iar anul acesta preconizează o pierdere de 150 de milioane de euro.

Ei bine, în actul adițional scrie că în acest an compania va produce cu 21% mai multă energie decât anul trecut, iar producția de cărbune va crește cu 54,5%.

“Această situație generează o redistribuire suplimentară a sarcinilor și responsabilităților către fiecare salariat al societății, ceea ce implică un efort sporit din partea acestora”, se arată în actul adițional.

Salariații CE Oltenia vor primi de la 1 iunie un adaos salarial de 1.200 de lei, față de 800 de lei cât era înainte, din care 300 de lei se plătesc la chenzina I. 

Primele de Ziua energeticianului (20 iulie) și Ziua minerului (4 decembrie) vor crește de la 1.300 la 1550 de lei brut, impozitul fiind de 10%.

Vizualizări: 1,968

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: