Eveniment

Nereguli în trafic, sancționate de polițiști

Mai mulți șoferi s-au ales weekend-ul trecut cu dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni în trafic. 

Un bărbat de 53 ani din localitatea Padeș  a fost prins, sâmbătă, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Padeș - DJ Motru Sec, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, un tânăr de 26 ani din comuna Prigoria a fost depistat conducând o mașină, deși băuse înainte să se urce la volan. Acesta a fost oprit de polițiștii din Novaci în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 Alimpești, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot dumunică, polițiștii din Țicleni au depistat, în trafic, un tânăr de 21 ani, din comuna Borăscu, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 674 A Țicleni, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași data, polițiștii din Turceni au depistat, în trafic, un tânăr de 29 ani, din municipiul Motru, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Plopșoru, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

 

 

Vizualizări: 1,101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: