Social

Moment unic pentru opt pompieri gorjeni

Cei opt soldați gradați profesioniști încadrați în anul 2022 în rândul pompierilor militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj, au depus vineri, 15 aprilie, jurământul militar. 

Depunerea jurământului militar este un moment unic și emoționant pentru fiecare militar. ”Sentimentele de mândrie, dar și de asumare a unei mari responsabilități le vor îndruma acestor tineri pașii în carieră și îi vor ajuta în momentele grele! Odată cu rostirea jurământului militar au făcut un legământ sfânt față de țară, și-au asumat o sarcină nobilă care constă în ajutorul pe care îl vor da oamenilor aflați la nevoie. Dragi colegi, bine ați venit în rândurile salvatorilor profesioniști, vă dorim să aveți o carieră înfloritoare, să fiți cei mai buni și să aveți parte de multe realizări și satisfacții!”, au transmis reprezentanții ISU Gorj. 

Cei opt soldați gradați profesioniști fac parte din prima serie de 1400 de soldați gradați profesioniști încadrați la nivel național până acum, dintr-un total de 8400 de locuri care vor fi ocupate pana în anul 2025.

Vizualizări: 3,759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: