Ultima oră

Mititelu e convins că Duarte se întoarce la Craiova

Adrian Mititelu a dat un verdict în ceea ce-l privește pe Andre Duarte, fundașul care a refuzat să se prezinte la reunirea echipei din această vară.

Portughezul a semnat cu Reggiana, echipă din Serie B, însă oltenii sunt convinși că fotbalistul se va întoarce la echipa din Bănie. Contractul lusitanului a fost prelungit automat la finalul stagiunii trecute, însă jucătorul spune că acest lucru a fost făcut incorect.

Cu toate că există acest conflict între el și club, într-un interviu acordat recent pentru iAM Sport, Adrian Mititelu nu s-a ferit să-l laude. "Duarte e încă în vacanță, noi îl așteptăm. E cel puțin în primii 3 fundași din România. E unul dintre cei mai buni jucători pe care i-am avut eu la Craiova! Vă spun sigur.

În ultimul an nu am avut meci fără el, acum, din păcate, nu o să-l avem sigur cu FCSB. Îl primim cu brațele deschise, nu ne-a făcut probleme cât timp a fost la noi. 

Cei de la Reggiana din câte am înțeles nici nu au mai completat toate actele pentru Cartea Verde. El mai are contract cu noi un an, știu și ei asta. Nu pot să vorbesc despre o sumă pentru care l-am ceda până nu se rezolvă situația", a spus Adrian Mititelu, într-un interviu pe iamsport.ro.

De semnătura fotbalistului portughez s-a interesat și FCSB, însă Gigi Becali a anunțat că vrea să-l aducă la gruparea sa numai din postura de jucător liber de contract.

 

Vizualizări: 535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: