Social

Minor dispărut de la domiciliu, căutat de polițiști

Polițiștii gorjeni caută un minor în vârstă de 17 ani după ce acesta a aplecat joi dimineața de acasă și nu a mai revenit.

Familia minorului din comuna Slivilești a sesizat oamenii legii după ce tânărul Bubăciosu Vasile Constantin a plecat de acasă, în jurul orei 06:30, şi nu s-a mai întors. „Poliția Municipiului Motru a fost sesizată, pe data de 26 ianuarie, cu privire la faptul că Bubăciosu Vasile Constantin, de 17 de ani, din comuna Slivilești, a plecat voluntar de la domiciliul său, astăzi, în jurul orei 6:30, iar până în prezent nu a revenit. 

Semnalmente: înălțimea aproximativă 1,70 metri, greutate circa 60-65 kilograme, păr negru, tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu, constituție atletică. Nu se cunosc articolele de vestimentaţie pe care tânărul le purta la momentul plecării”, a fost anunțul poliției.

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

actualizare: “Minorul a fost găsit în municipiul Timișoara. Acesta a fost plasat într-un centru DGASPC.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

 

Vizualizări: 1,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: