Eveniment

Mergea mai mult pe contrasens. Martor: Era vizibil băut

Un conducător auto în stare de ebrietate a pus în pericol joi traficul rutier de pe Defileul Jiului. Acesta a fost surprins conducând haotic, circulând mai mult pe contrasens. 

Un echipaj de poliţie din Bumbeşti Jiu a plecat după şoferul care conducea un autoturism cu numere de Gorj, reușind să îl prindă, înainte ca acesta să facă vreo victimă.

Acesta se deplasa pe direcția Petroșani - Târgu-Jiu. Un participant la trafic ce l-a fotografiat pe bărbat a mărturisit că, în momentul când a reușit să îl depășească, conducătorul vehiculului cu pricina abia se ținea de volan, fiind vizibil băut.

IPJ Gorj a confirmat că politistii din cadrul Poliției orașului Bumbești Jiu au identificat în trafic un bărbat de 52 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Defileul Jiului, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcolemiei. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, de către o persoană aflată sub sub influenta bauturilor alcoolice, transmite IPJ Gorj.

Vizualizări: 5,666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: