Eveniment

Medic lăsat fără parafă de un spărgător de mașini

Un tânăr de 24 de ani din Târgu Jiu, recidivist, a fost condamnat la trei ani de închisoare, pentru mai multe furturi din autoturisme. Sentința dată pe 12 noiembrie de Judecătoria Târgu Jiu nu este definitivă.

Potrivit rechizitoriului, un medic a sesizat autoritățile în luna martie a acestui an cu privire la faptul că persoane necunoscute, prin forțarea portierei dreapta față de la autoturismul marca VW Tuareg, au pătruns în interior de unde au sustras bani, cinci carduri bancare și o parafă medicală. Cardurile i-au fost aduse câteva zile mai târziu de o persoană care le-a găsit aruncate pe malul Jiului.

În aprilie a fost spartă o altă mașină, Dacia Logan, de unde a fost sustras un portofel cu documete personale și suma de 2240 lei.

În iunie a fost spart un autoturism marca VW Touran, de unde a dispărut suma de 2000 lei dintr-o borsetă. Tot în iunie, a fost spart un autoturism marca Mazda 2, din care nu a dispărut nimic, că nu avea ce. În total, au fost anunțate șapte spargeri.

Suspectul a fost surprins pe camere de supraveghere, de obicei îmbrăcat în negru, cu țigara aprinsă. Și-a recunoscut faptele și a fost condamnat cu executare, pentru că mai avea fapte din urmă.

Vizualizări: 1,652

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: