Social

Medalii de bronz pentru juniorii de la CSM Târgu Jiu

Grupa de Juniori 3 a CSM Târgu Jiu a cucerit medaliile de bronz la Turneul Final Juniori 3 Speranță.

Competiția s-a desfășurat la Seini, în județul Maramureș, în perioada 24-28 mai. Echipa pregătită de antrenorul Vali Popescu s-a impus în finala mică, în fața formației gazdă, CS Seini, scor 38-35. Mario Stancu a fost desemnat cel mai bun pivot al turneului. 

”Vreau să-i felicit pe jucătorii mei. Au făcut un turneu foarte bun. Sunt foarte mulțumit de locul 3, ținând cont că o mare parte din băieții noștri sunt cu un an sau chiar doi ani mai mici decât această categorie de vârstă”, a declarat la finalul turneului, antrenorul Vali Popescu.

Performanța obținută de handbaliștii juniori ai CSM Târgu Jiu la Turneul Final Juniori 3 Speranță, a fost lăudată și de primarul Marcel Romanescu.

„După locul II obținut de senioare în Cupa României, putem spune că clubul de suflet al orașului nostru se face remarcat la nivel național, iar oportunitățile pe care le oferă tinerilor din Târgu Jiu sunt cât se poate de reale și atractive. Orice tânăr are posibilitatea să practice în mod gratuit sportul pe care îl iubește, sub coordonarea unora dintre cei mai buni antrenori din țară. Felicitări sportivilor, antrenorilor și conducerii clubului pentru rezultatele remarcabile obținute, dar și pentru modul în care ne reprezintă la nivel național!”, le-a transmis edilul micilor sportivi și antrenorilor.

CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A, serie din care au mai făcut parte CSS Călărași, CSM Reșița și CS Brazi. În primul meci al turneului, CSM Târgu Jiu a remizat cu CSS Călărași, scor 34-34. 

În careul de ași, CSM Târgu Jiu a dat peste viitoarea campioană la juniori 3, ACS Avatar Brașov. La capătul unui meci spectaculos, gorjenii au cedat în fața echipei din Ardeal, scor 31-39. 

În ultima zi a turneului, tinerii handbaliști pregătiți de Vali Popescu au jucat în finala mică, cu medaliile de bronz pe masă, cu echipa gazdă a turneului, CS Seini. 

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: