Ultima oră

Meci important sâmbătă, la Târgu Jiu

O nouă confruntare puternică în Liga Florilor pentru echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache. După deplasarea de la mijlocul săptămânii de la Bistrița, în acest weekend, handbalistele de la CSM Târgu Jiu au parte de un nou test dificil. La Târgu Jiu vine SCM Râmnicu Vâlcea, o altă echipă tare a Ligii Florilor. 

CSM Târgu Jiu se pregătește pentru debutul pe teren propriu în Liga Florilor, sezonul 2023-2024, al doilea sezon pe prima scenă a handbalului românesc pentru gruparea gorjeană.

La Târgu Jiu vine SCM Râmnicu Vâlcea. Partida contează pentru etapa a-II-a și se va disputa sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 12.00.

Ekaterina Dzhukeva, una dintre cele mai bune jucătoare din lotul pregătit de Liviu Andrieș, consideră că echipa este pe drumul cel bun, chiar dacă formația gorjeană a pierdut meciurile din Supercupa României, dar și pe cel de la Bistrița, din prima etapă a Ligii Florilor. Dzhukeva speră ca formația gorjeană să câștige primul meci de pe teren propriu din actuala stagiune, o victorie pe care vrea să o dedice fanilor echipei.

”Suntem motivate și vrem să obținem victoria la primul meci în fața suporterilor din actualul sezon. Le mulțumesc pentru că ne-au susținut permanent, mai ales în momentele grele. Sper să le facem o bucurie suporterilor din Târgu Jiu”, a declarat Ekaterina Dzhukeva.

 

 
LIGA FLORILOR MOL
EDIȚIA 2023-2024
ETAPA 2
SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE 2023
ORA 12.00
SALA SPORTURILOR DIN TÂRGU JIU
CSM TÂRGU JIU – SCM RÂMNICU VÂLCEA

Vizualizări: 801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: