Politică

Matei, noul șef al PNL Motru. De ce contestă Iordache

Dan Matei a fost ales sâmbătă președinte al PNL Motru, după retragerea din funcție a lui Gigel Jianu, numit în directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Senatorul PNL Ion Iordache a contestat aceste alegeri, care nu ar fi fost organizate conform statutului. “Din punctul meu de vedere, alegerile de la Motru nu au fost făcute în conformitate cu statutul și cu deciziile comitetului național. Urmează să se ia o decizie la nivel de birou județean, prin care să se valideze sau nu alegerile”, a spus senatorul.

Iordache este de părere că alegerile ar trebui reluate. ”Nu pot să fiu părtaș la alegeri care nu sunt în conformitate cu statutul”, a declarat senatorul.

Dan Matei a spus că totul a fost statutar și nu înțelege nemulțumirea senatorului. “Conferința de alegeri a fost anunțată de acum câteva luni, deci nu a fost un eveniment care să ia pe neașteptate pe cineva”, a spus Matei, precizând că totul s-a făcut potrivit statutului. “Mă gândesc că o miză ar fi delegații pentru conferința județeană”, a mai spus Dan Matei. 

Întrebat dacă va candida la șefia PNL Gorj, la alegerile din iulie, Iordache nu a dat un răspuns clar. “Deocamdată mă interesează să facem o echipă. Din păcate, până acum nu am avut timp să discutăm, să vedem care va fi componența echipei, cine sunt oamenii care se vor implica”, a spus Iordache la Radio Infinit.

Alegerile pentru șefia PNL Gorj vor avea loc pe 11 iulie.

Vizualizări: 1,514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: