Social

Măsuri dure la comisie după Sepsi OSK - FCU Craiova 

Comisia de Disciplină a FRF a anunțat miercuri măsuri dure după ce meciul Sepsi OSK – FC U Craiova a fost suspendat, iar covăsnenii au câștigat partida la „masa verde”.

Meciul de la Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și FCU Craiova a fost suspendat de „centralul” Andrei Chivulete din cauza scandărilor xenofobe și rasiste ale suporterilor din Bănie și a fost câștigat la „masa verde” de gruparea covăsnenilor.

În plus, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a mai luat alte două măsuri radicale împotriva celor două echipe, însă cea care a avut cel mai mult de suferit a fost echipa finanțată de Adrian Mititelu.

Astfel, Sepsi OSK a fost amendată cu 25.000 de lei iar FCU Craiova a primit și ea o penalizare de 22.500 de lei. Formația olteană nu va avea parte de susținerea ultrașilor la următoarele șase meciuri pe care echipa le va disputa în deplasare. 

Totuși, verdictul dat de Comisia de Disciplină nu este definitiv și poate fi atacat la comisiile din România, iar apoi la TAS.

Dacă aceste decizii vor fi definitive, Sepsi OSK ajunge al 37 de puncte și se apropie la șapte puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului cinci în clasamentul din Superliga.

Vizualizări: 1,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: