Social

Decizie surpriză, posibilă la meciul Sepsi – FCU Craiova

Meciul dintre Sepsi și FCU Craiova ar putea să se rejoace din minutul în care s-a întrerupt, spune fostul arbitru FIFA Marius Avram, bazându-se pe o decizie asemănătoare a comisiilor FRF.

Meciul dintre Sepsi și FCU Craiova a fost oprit în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor echipei din Bănie. În acest caz este așteptată o decizie după ce comisiile federale au amânat de două ori acest caz.

Fostul arbitru FIFA Marius Avram se așteaptă ca meciul să se rejoace, spunând că există un precedent asemănător. „Există precedentul U Cluj – CFR Cluj (n.r. 2008), când rejucarea nu era stipulată în regulament, dar comisiile au decis să se rejoace. Lumea fotbalului, în general, asta așteaptă, rejucarea. E greu să combați rejucarea. Eu asta cred că va fi până la urmă decizia finală a comisiei”, a declarat Marius Avram, la ProSport Live.

Dacă meciul dintre Sepsi și FC U Craiova se va rejuca, este posibil să se joace din momentul întreruperii, a mai precizat expertul ProSport pe probleme de arbitraj.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: