Eveniment

Mașina Salvamont, în șanț

Mașina celor de la Salvamont Gorj a ajuns în șanț duminică, în zona Novaci, fiind luată de acolo pe platformă.  Din primele informații, nu au fost persoane rănite grav.

Potrivit poliției, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 C, din direcția orașului Novaci către ZTM Rânca, într-o curbă la stânga  a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în șanț.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 41 de ani, din orașul Uricani, județul Hunedoara, pasager in autoturism, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Salvamont Gorj a avut duminică o intervenție pentru salvarea unui turist. "A vut loc o acțiune a salvamontistilor din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor și transportul unei persoane accidentate în masivul Parâng, zona Piatra Argelelor. Persoana a prezentat un traumatism toracic. S-a intervenit cu un echipaj de salvamontisti din baza Târgu-Jiu", a transmis Salvamont Gorj.

 

Vizualizări: 1,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: