Eveniment

Mașină răsturnată în afara șoselei

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat marți să intervină la un eveniment rutier care a avut loc la Lelești. O mașină a părăsit carosabilul și s-a răsturnat.

Doi tineri au fost răniți. “La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că, în urma impactului, 2 persoane de sex masculin cu vârste de 18, respectiv 20 de ani, au suferit leziuni ușoare. Le-a fost acordat primul ajuror calificat la fața locului, ulterior fiind transportate la UPU Tg-Jiu pentru investigații medicale suplimentare”.

actualizare: Cu ocazia cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Bălești, în timp ce conducea un autovehicul pe DN 67 D, din direcția Lelești în direcția Tg-Jiu, nu adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în decor.

 

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, cât și a pasagerului din dreapta față, în vârstă de 18 ani, din comuna Bălești, ambii fiind transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, a transmis IPJ Gorj.

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 1,721

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: