Eveniment

Mașină avariată de o șoferiță beată

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați luni, 15 august, cu privire la faptul că un autoturism a lovit mai multe mașini parcate. Cu ocazia verificărilor efectuate la fața locului, oamenii legii au stabilit că o șoferiță beată a avariat o mașină parcată pe șosea. 

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică, unde au depistat o femeie de 48 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care în timp ce se deplasa cu un autoturism din direcția strada Bicaz-Bulevardul Constantin Brâncuși, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un autoturism parcat pe strada Bicaz. Conducătoarea autoturismului a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj. 

Pe numele femeii, polițiștii au întocmit un dosar penal în care fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.  

Vizualizări: 1,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: