Social

Mario Găman, antrenor Gilortul Cărbunești:„Cred că puteam mult mai mult!“

Formația din Cărbunești a încheiat anul cu o victorie. Echipa antrenată de Mario Găman și Bobi Staicu a învins Voința Lupac, în ultimul meci din 2023 al Seriei 7 din Liga a treia cuscorul de 2-1. Gorjenii au întors scorul după ce Gabriel Ursu marcase în minutul 31. Constantin Roncea (`38) și Marian Habet (`90) au marcat golurile victoriei. Cu toate că au învins, Gilortul ocupă locul 8 în campionat, cu 19 puncte, la egalitate cu alte două formații. 

Spre deosebire de sezonul trecut, trupa lui Găman și Staicu are șanse minime să mai evolueze în play-off-ul competiției. După această etapă, Liga 3 intră într-o vacanță de trei luni. 

Mario Găman, antrenor principal Gilortul Târgu Cărbunești: „Pot spune că a fost un sezon greu. Cred că puteam mult mai mult decât punctele pe care le-am obținut până acum, dar un cumul de factori a făcut să nu fim exact ceea ce ne doream, pentru că am avut și foarte multe probleme, mai ales din punct de vedere al accidentărilor. Mă bucur pentru această victorie, pentru că dacă nu câștigam era foarte greu. Era o pregătire grea, un sezon din ce în ce mai greu, dar sunt bucuros că s-au obținut trei puncte mari, foarte mari și sperăm ca, ușor ușor, să reglăm ce avem de reglat. Avem foarte mult timp la dispoziție pentru a vedea ceea ce a fost rău, să ne luăm măsuri să nu se mai întâmple, să nu mai fim prinși pe nepregătite și sperăm ca începerea pregătirilor să ne prindă mult mai bine din toate punctele de vedere”.

Până la finalul sezonului regular, Gilortul va mai disputa, în luna martie, trei partide, cu FCU Craiova 2 (d), ACSO Filiași (d) și CSM Deva (a).

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: