Eveniment

Mamă şi fiu, găsiţi morţi în locuinţă

La sesizarea vecinilor care nu îi mai văzuseră de mai mult timp pe doi locatari din cartierul Elisabetin, poliţiştii din Timişoara au găsit într-o locuinţă două cadavre, o femeie de 88 de ani şi fiul ei de 68 de ani.

Descoperirea macabră a fost făcută luni seară, după cum au informat poliţiştii din Timişoara. ”Astăzi, 17 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că două persoane care locuiau pe strada Cozia, din municipiul Timişoara, nu au mai fost văzute de mai multe zile”, a anunţat, luni seară, IPJ Timiş.

Vecinii au fost cei care au alertat poliția sesizând un miros greu din casa celor doi. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, împreună cu pompierii şi o ambulanţă, în interiorul imobilului fiind găsite două persoane decedate, o femeie în vârstă de 88 de ani şi un bărbat în vârstă de 68 de ani. Surse oficiale au precizat că cele două victime erau mamă şi fiu.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident,  au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Vizualizări: 1,404

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: