Social

Mai multe primării caută șoferi

Mai multe primării din Gorj caută șoferi în această perioadă, în general pentru microbuzele școlare.

Primăria Vladimir caută șofer microbuz școlar, cu contract  pe perioadă nedeterminată.

Condiţii specifice de participare la concurs: studii medii; şcoala de conducători auto și permis categoria B,C, și D; atestat profesional pentru transport persoane; vechime minim 5 ani; disponibilitate pentru intervenție imediată in cazul situațiilor de urgență sau execurtarea altor sarcini primite de la conducătorul unitatii.

Cei interesați se pot înscrie la concurs până pe 10 octombrie. Proba scrisă va avea loc pe 18 octombrie.

Șofer caută și Primăria comunei Prigoria. Condiții de participare la concurs: nivel studii: medii (gimnaziale) sau scoala profesionala; vechime pe postul de conducator auto (sofer) - minim 7 ani; permis de conducere categorile B,C, D; atestat profesional pentru transportul rutier de persoane, eliberat de ARR în termen de valabilitate; aviz psihologic valabil pentru conducator auto transport persoane categoria D, aviz medical valabil pentru conducator auto transport categoria D. Dosarele se depun până pe 5 octombrie.

Primăria Alimpești caută  conducător autospecială S.V.S.U, conducător microbuz școlar și alte utilaje. Concursul va fi pe 6 octombrie, dar înscrierile s-au încheiat deja.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: